Tükör gyártás, beszerelés

Fürdőszobai tükör szerelés, edző, fitnesz termek teljes tükör szerelése fából kialakított fogadó kerettel vagy falra ragasztva.

Tükör vastagságok 3 mm és 6 mm vastagság között léteznek, nagyon ritka esetben vannak 8 mm ANTIK tükrök. Megmunkálása nagyon egyszerű, három féle megmunkálást lehet rá tenni C profilos, I kantni vagy fazetta csiszolás.

Az élcsiszolás azért fontos mert bárhová kerül szerelésre a tükör, akkor az él nem világít be, csiszolás nélkül nagyon csúnya és könnyebben sérül a tükör. A fazetta felületi csiszolást jelent, ami gyakorlatilag egy keretet képez a tükör felületén, ez kivitelezhető 5 mm től 45 mm ig. A csiszol felület szélességét az anyag vastagság határozza meg. Ezek a mai korszerű tükrök nagyon jó minőségű foncsor réteggel vannak bevonva, ez gyakorlatilag az jelenti hogy víz és nedvesség állóak.

A falra való szerelést általában ragasztásos megoldással csináljuk, de nagyon fontos a ragasztó típusa és minősége (neutrális ragasztó). Soha nem szabad ecet savas ragasztóval ragasztani mert lemarja a foncsor réteget. Száradási idő kb. 3-4 óra ezért nagyobb méretek esetében alá kell támasztani a tükröt,  hogy ne csússzon le a falon.

Továbbiakban furatokat lehet belefúrni 5 mm átmérőtől 80 mm átmérőig, sőt dupla aljzat kivágást is teszünk a tükörre ha a szerelés megkívánja.

Ne keressen tovább, megtalálta a megfelelő csapatot!

Mi hosszú távú együttműködésben gondolkodunk és becsületesen dolgozunk. Nem célunk a gyors meggazdagodás. Nem akarjuk megrendelőinket átvágni, lehúzni. Sokkal fontosabbnak tartjuk az emberi kapcsolatokat és értékeket. Hívja a +36 30 910 2690 telefonszámot, és minden kérdésére válaszolunk!
Elérhetőségeink