Portálok készítése

A referencia képekben megtalálható rengeteg üzlet edzett üvegből, rozsda mentes szálcsiszolt szerelvényből gyártott portálok, korlátok üzlet részek kialakítva több ezer nm2 területen.

Üveg portál teljes felújítása, vissza állítva eredeti állapotába, faragott motívumok pótlása hőszigetelt biztonsági üveggel kialakítva. Vállalunk ilyen jellegű munkákat is antikolást, faragott régi portálok visszaállítása eredi formájára módosítások nélkül.

Nagyon esztétikusan külön lehet üzleteket választani és nem kell falazni meg építkezni. Tiszta egyszerű és praktikus bármikor bontható.

Komplett fémkeretet is gyártunk rozsdamentes anyagból szálcsiszolt kivitelben esztétikus és modern rögzítési megoldásokkal (lásd a képen).

Ne keressen tovább, megtalálta a megfelelő csapatot!

Mi hosszú távú együttműködésben gondolkodunk és becsületesen dolgozunk. Nem célunk a gyors meggazdagodás. Nem akarjuk megrendelőinket átvágni, lehúzni. Sokkal fontosabbnak tartjuk az emberi kapcsolatokat és értékeket. Hívja a +36 30 910 2690 telefonszámot, és minden kérdésére válaszolunk!
Elérhetőségeink