Üvegkorlát készítése

Üvegkorlát, beltéri üvegkorlát készítés. A beltéri üvegkorlát egyik főbb előnye, hogy nem töri meg a teret, és nem csökkenti a tér nagyságának érzetét.

Beltéri üvegkorlát, vonal megvezetés “U” profil rendszer

A beltéri üvegkorlát egyik kiemelt előnye, hogy nem töri meg a teret, nem csökkenti a tér nagyságának érzetét. 

Az üveg 8.8.1 edzett ESG TVG megmunkált minőségű, ragasztott biztonsági vagy edzett hőkezelt minőségben gyártjuk le, hogy teljesen balesetveszély mentesek legyenek. víztiszta átlátszó vagy színes változatban is  (bármilyen RAL színben) illetve egy új technológia révén bármilyen selyem anyagot belaminálunk az üveg közé ami így harmonizálhat a lakásban levő színekkel.

Beltéri korlátok esetében nem igényelt a rejtett szerelvényeknél a rozsdamentes minőség, ellentétben kültéri változatokkal, ahol a rögzítések kifejezetten csak rozsdamentes minőségben telepíthetők.

Edzett üveg portálokhoz forgalmazunk minden féle szerelvényt (padlófék, alsó-felső zár, üveg-üveg megfogó pánt, fali csatlakozók, toló pajzs ajtóra különböző méretekben stb.) rozsdamentes szálcsiszolt vagy matt króm illetve fényes króm kivitelben.

Kültéri üvegkorlát pontmegfogásos rendszerrel

Ma már tudjuk hogy az építőiparban nagy szerepet játszik az üveg, fontos minden kivitelezésnél, vegyük például a kültéri korlát rendszert. Az igénybe vett szerelvényeknél csak kifejezetten rozsdamentes alkatrészeket szabad alkalmazni igénybe venni. A több típusú szerelési mód létezik, melyek befolyásolják az üveg vastagságát és a minőséget. Jelen esetben 8.8.1 edzett  ESG TVG megmunkált üveg szükséges.

Üvegkorlát rozsdamentes oszlopokkal szerelve (kültéri-beltéri)

Rozsdamentes korlát rendszerünk gyári német szálcsiszolt minőségben érkezik, üvegek típusa 4.4.1 vagy 5.5.1 mm vastagságban szerelhető és biztonságos. Rendelhető víztiszta kivitelben matt fóliával és vannak egyedi színű fóliák is, amivel hangulatosabbá lehet tenni a teraszt.

Kültéri üvegkorlát lap megfogással

Ennél a korlát típusnál szintén minden szerelvény rozsdamentes minőségű,biztonságos és egyben esztétikus, ideális vastagság 5.5.1 mm vagy 6.6.1 mm  edzett  ESG TVG előfeszített vagy sima VSG ragasztott biztonsági üvegből.

Két szerelési mód létezik:

  • oldalfali
  • födém rögzítés

Kültéri üvegkorlát talpas rövid tartóoszloppal szerelve

Ennél a korlát típusnál kifejezetten csak 8.8.1 mm vastag edzett ESG VSG biztonsági üveget lehet alkalmazni olasz gyartmanyú rozsdamentes szerelvényekkel. Szinte nem látni fémet az egész korlátban, ezért szép és esztétikus.

Üvegkorátok edzett EGS, VSG biztonsági megmunkált üvegből legyártva, teljes kivitelezéssel.

Minden munkára 5 év garanciát vállalunk!

Ne keressen tovább, megtalálta a megfelelő csapatot!

Mi hosszú távú együttműködésben gondolkodunk és becsületesen dolgozunk. Nem célunk a gyors meggazdagodás. Nem akarjuk megrendelőinket átvágni, lehúzni. Sokkal fontosabbnak tartjuk az emberi kapcsolatokat és értékeket. Hívja a +36 30 910 2690 telefonszámot, és minden kérdésére válaszolunk!
Elérhetőségeink